Редактор: e-mail: Кадър бТВЩяхме да сме на различно мнение с Марешки и

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЩяхме да сме на различно мнение с Марешки и
Коментари Харесай

Симеонов за отклонения самолет в Минск: България трябва да има същата позиция, която взеха държавите в ЕС

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Щяхме да сме на друго мнение с Марешки и Каракачанов за случая със самолета в Минска, хубавото в обединенията е, че има многообразие и че не всичко е както в една партия, изключително по тоталитарен вид. Може би с тях щяхме да имаме избрани разминавания в детайлите, само че ние сме се обединили преди всичко към отбраната на българския народен интерес и това стои в призмата, през която ще оцени това събитие.

Така стартира коментара си за наложително приземения аероплан в Минск Валери Симеонов в " Лице в лице " по бТВ.

Запитан от Цветанка Ризова, ще бъде ли позицията на България като тази на другите страни в Европейски Съюз по случая в Минск - да се сниши, да го осъди или да затвори въздушното пространство, Симеонов сподели: Ние сме  пълноправен търпелив член на общността и би трябвало да вземем същата позиция, която взеха страните от Европейския съюз, тъй като става въпрос за акт на въздушно пиратство, става въпрос за държавна интервенция. Нещо по-силно, нещо по-страшно, на следващия ден може да бъде осъществено и по отношение на някой български жител, който по една или друга причина е влезнал в листата на враговете било на Беларус, било на Москва.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР